Book 1:1 samtale
Se adresse

Bestyrelsen

Tina Dalby Christensen

Formand
tinaogsteven@privat.dk

 

Rolle og ansvar: Formand, ansvarlig for Conventus, hjemmeside, Gmail, Tranbjerg Tidende og Facebook, sæsonplanlægning, opvisninger, kontakt til skolerne, medlem af hovedbestyrelsen. Kontaktperson for begynderspring, spring let øvet, spring øvet, AIA spring mix, SMART træning og Mama fitness.

Mona Gadegaard Pedersen

Kasserer
mona@brimo.dk

Rolle og ansvar: Kasserer, ansvarlig for lønaftaler, godtgørelse, regnskab, aktivitetsstøtte, instruktørdata, børneattester, fritidspas, Facebook og Tranbjerg Tidende. Kontaktperson for Puls og styrke, step, zumba og voksenspring.

Mai Britt Snedker
Bestyrelsesmedlem

Majbritt.snedker@gmail.com

Rolle og ansvar: Ansvarlig for booking af sal/hal, kontakt til sport og fritid, kontakt til sponsoraftale med OK og ansvarlig for afkrydsningslister.

Henriette Vorre

Bestyrelsesmedlem
henriette.vorre@gmail.com


Rolle og ansvar: Ansvarlig for kurser, foreningsservice, hjemmeside, forsikringer og Remote Care. Kontaktperson for spring/leg tirsdag og torsdag og forældre/barn hold.

Rikke Faurholt

Bestyrelsesmedlem
rfaurholt@gmail.com

Rolle og ansvar: Referant til møder, ansvarlig for mødebooking/forplejning og førstehjælpskasser. Kontaktperson for dans 9-13 år, drengetons, hit fit samt high power bootcamp mandag og onsdag. 

Lisbeth Petersen

Bestyrelsesmedlem
lisbeth.petersen@webspeed.dk


Rolle og ansvar: Ansvarlig for kontakt til DGI, tovholder for events, arrangerer sangaften. Sparring til instruktører og hjælpeinstruktører. Kontaktperson for MGP Dans og leg, dance kids 0-3 kl., herremotion, glad motion 55+ m/k og træning i det fri.

Marianne Engell Mouritzen

Bestyrelsesmedlem
mouogmarianne@gmail.com

 

Rolle og ansvar: Medlem af klubhusbestyrelsen, ansvarlig for nøgler, praktiske gøremål og rengøring/oprydning i redskabsrum. Kontaktperson for yogahold og 50+ m/k.

 

AIA Tranbjerg Gymnastikafdeling
Grønløkke Allé 7
8310 Tranbjerg J
E-mail: aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com
CVR: 33129416
 
AIA Tranbjerg Gymnastikafdeling | Damvænget 8 | 8310 Tranbjerg J | Tlf.: 29999154