Book 1:1 samtale
Se adresse

Hold og tilmelding

Hvordan tilmelder jeg mig
Tilmelding til hold og arrangementer foregår online her på siden, og betaling sker samtidig med tilmelding. Du bliver først registreret på et hold eller arrangement, når betaling er gennemført. Du vil modtage bekræftelse på tilmelding og betaling på den mail, som du har angivet.
 
Tilmelding
I menuen kan du finde det hold, som du ønsker at deltage på. Herefter gives der to muligheder:
1. Er du ”allerede medlem”, har du en adgangskode. Du kan fortsætte tilmeldingen efter anvisning på siden. Du vil modtage en mail med bekræftelse på tilmelding og betaling. Hvis du har glemt din adgangskode - se længere nede på siden under "Glemt adgangskode".
2. Er du ny og har ikke været oprettet som medlem tidligere, beder vi dig registre dig som ”nyt medlem”. – Vi beder dig indtaste dine data, og herefter kan du fortsætte tilmeldingen efter anvisning på siden. Du vil modtage mail med bekræftelse på tilmelding og betaling.
AIA-Tranbjerg Gymnastik ønsker dig kun registreret én gang i systemet.

 
Betaling
Betaling kan foretages med Dankort eller E-Dankort. Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold. Læs mere om betaling med Dankort og E-Dankort
her.

Glemt adgangskode
Har du glemt din adgangskode, så tryk på ”Glemt adgangskode”. Der er herefter to muligheder: angiv e-mailadresse eller mobilnummer. Herefter vil du modtage brugernavn og adgangskode til systemet via sms eller mail. Du kan nu finde alle dine egne data, og du slipper for en del af arbejdet med indtastning.

Dine data skal være korrekte
Du kan med din adgangskode logge ind i systemet og rette dine data/oplysninger, som du tidligere har tastet ind. Det er vigtigt, at alle oplysninger er korrekte, da vi gerne vil kunne give dig besked, hvis et hold eller arrangement med kort varsel bliver aflyst eller der sker andet, som vi gerne vil informere dig om. Så derfor – check venligst dine data en gang i mellem og specielt din mailadresse og mobilnummer.

 
Venteliste
Skulle holdet være fyldt, bliver du registreret på en venteliste og får besked, hvis/når en plads bliver ledig. Du kan herefter fortsætte med betalingen.

Handelsbetingelser
Husk at læse handelsbetingelserne grundigt igennem inden tilmelding, som du finder under "Handelsbetingelser". Specifik beskrivelse af, hvordan du forholder dig ved fortrydelse findes under "Prøvetime/fortrydelse".
 
Første træning:
Din kvittering for betaling er dokumentation på, at du er tilmeldt det ønskede hold. Denne kvittering kan medbringes ved første træning, hvis der skulle forekomme tvivl om din tilmelding til holdet.

Rabat
Gå på flere voksenhold og spar penge. Du betaler kun halv pris for det billigste hold. Rabatten fratrækkes automatisk, når du betaler for efterfølgende hold.
Der ydes ikke rabat på vores børnehold.

Tilmeldingssystem
AIA-Tranbjerg Gymnastikafdeling startede sæson 2009-10 med online tilmeldings-, administrations- og kommunikationssystemet Conventus.
Det er desværre ikke muligt at anvende tablets eller mobile enheder gennem Conventus, hvorfor vi anbefaler at tilmelding og betaling foregår fra en computer/PC. Hvis der skulle opstå vanskeligheder i forbindelse med dette, er I velkomne til at kontakte Gymnastikforeningen.
AIA Tranbjerg Gymnastikafdeling
Grønløkke Allé 7
8310 Tranbjerg J
E-mail: aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com
CVR: 33129416
 
AIA Tranbjerg Gymnastikafdeling | Damvænget 8 | 8310 Tranbjerg J | Tlf.: 29999154